CHRISTIAN MEDICAL AND DENTAL ASSOCIATION (CMDA) OF NIGERIA - DOCTORS' ARM DOCTORS' NATIONAL CONFERENCE

		Theme: GREATER WORKS: N	Making impact amidst COVID-19	
			k Live, YouTube Channel, Mixl rad	io
Time (West Africa				
GMT+1 - Abuja)	Duration	Thursday	Friday	Saturday
			SESSION 1	SESSION 4
09:00AM - 09:15AM	15MINS		Opening	Prayers
09:15AM - 09:30AM	15MINS		Music interlude	Music interlude
			State of the global harvest, in view of	Innovations in healthcare delivery in a
	45,400		COVID-19, call to action -Bro Dondo	pericovid era: implications for the
09:30AM - 10:15AM	45MINS		Iorlamen	Christian Doctor -Dr Felix Ogedegbe
10:15AM - 10:30AM	15MINS		Prayers	Prayers
10.20004 11.15004	4ENAINIC		Father glorify your NAME in healthcare!! -	Hearts and Treasures -Dr Ferdinand
10:30AM - 11:15AM 11:15AM - 11:45AM	45MINS 30MINS	_	Dr Arul Anketell	Nweke
		_	Testimony 1	Testimony 3
11:45AM - 12:00PM	15MINS		Announcements and Closing	
			SESSION 2	SESSION 5
02:00PM - 02:15PM	15MINS			g Prayers
02:15PM - 02:30PM	15MINS	_	Music interlude	Music interlude
02.30110	251411145		Tradic internace	Wasie menade
			Loadorchin during cricic: lossons for the	
			Leadership during crisis: lessons for the Christian doctor in marketplace positions -	
02:30PM - 03:15PM	45MINS		Dr Banigo Ipalibo	AGM (Dr Oyetunji Soriyan)
03:15PM - 03:30PM	45IVIINS 15MINS	_		
		_	Questions	
03:30PM - 04:00PM	30MINS	_	Communications (being a voice for faith	
			and medicine: preparations, platforms	
04:00PM - 04:15PM	15MINS		and practicalities) -Dr Felix Oisamoje	CMDA Nigeria: The future
04:15PM - 04:45PM	30MINS		Testimony 2	
04:45PM - 05:00PM	15MINS		-	! nts and Closing
	20111110		Į , iiii odinecinie.	
		OPENING SESSION	SESSION 3	SESSION 6
06:00PM - 06:15PM	15MINS	Opening Prayers - Dr Jideofor Ugwu	Opening Prayer	Opening Prayer
06:15PM - 06:30PM	15MINS			Music Interlude
06:30PM - 06:45PM	15MINS	Opening Charge - Dr Oyetunji Soriyan	Caring with compassion and overcoming	Discussions
06:45PM - 07:00PM	15MINS		burnout: lessons for the Christian Doctor -	
		'Give Hope' – The CMDA COVID-19	Dr Ifeoma Monye and Dr Bill Ward	
07:00PM - 07:15PM	15MINS	response story (Dr Kasarachi)		
07:15PM - 07:30PM	15MINS	Music interlude (Theme song)	Prayers	Developing International Collaborations
				to advance the mission of CMDA Nigeria
		The Church and the Christian health	What innovations should we be looking at	Dr Chuka Anude
		worker: lessons from the pandemic;	for Medical education given the new	
07:30PM - 07:45PM	15MINS	prospects for the future	realities? -Prof Adesegun Fatusi	
07:45PM - 08:15PM	30MINS	-Apostle Emmanuel Kure		Harrattina Narratan daga
08:15PM - 08:45PM	30MINS	Announcements and Closing Formalities -	Missions Hospitals	Unveiling New Leaders
08:45PM - 09:00PM	15MINS	Dr Bunmi Ladipo		
		SESSION 7	SESSION 8	SESSION 9
01:00AM - 01:15AM	15MINS		Opening Prayers	
01:15AM - 01:30AM	15MINS	Introductions	Introductions	Music interlude
			'Give Hope' – The CMDA COVID-19	CMDA Nigeria: The future
01:30AM - 02:15AM	45MINS	Experiences from the field	response story (REPLAY)	-
02:15AM - 02:30AM	15MINS	Music interlude	Music interlude	Music interlude
		The Church and the Christian health	State of the global harvest, in view of	Hearts and Treasures -Dr Ferdinand
		worker: lessons from the pandemic;	COVID-19, call to action -Bro Dondo	Nweke (REPLAY)
			Louisman (DEDLAY)	1
		prospects for the future	Iorlamen (REPLAY)	
02:30AM - 03:15AM	45MINS	-Apostle Emmanuel Kure		
02:30AM - 03:15AM 03:15AM - 03:45AM 03:45AM - 04:00AM	45MINS 30MINS 15MINS		Prayer Announcements and Closing	Prayer